Malme PU Hat Unisex - ID: PL10694

Julefest
30% - KODE

UrbergMalme PU Hat Unisex

Mer info

Mer om Malme PU Hat Unisex fra Urberg

Malme PU Hat Unisex er en lett regnhatt fra Urberg med PU-laminert stoff og sveisede sømmer som tåler kraftig nedbør. Hatten er fôret med mykt stoff over ørene, og snøringen under haken kan justeres slik at den sitter godt på plass.
Yttertøy:
100 % polyester med PU-belegg.
Fôr:
65 % polyester, 35 % bomull.
Egenskaper for Malme PU Hat Unisex:
Signalfarge: Nei
Fôr: Bomull/Syntetisk
Materiale: Polyester
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Ja
Membran: Nei
Ventilert: Nei
Vannavvisende: Ja
Vekt: 112 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hatter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!