Malme PU Rain Set Kids (spring 2020) - ID: PL10537

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergMalme PU Rain Set Kids (spring 2020)

Størrelseguide Mer info

Mer om Malme PU Rain Set Kids (spring 2020) fra Urberg

Malme PU Rain Set Kids fra Urberg er et sett av regntøy for barn, med bukse og jakke i vanntett materiale med PU-belegg. Jakken har en YKK-glidelås foran, en avtakbar hette som justeres med en trekksnor, og linningene har en strikk som forhindrer at ermene faller ned over hendene. Buksen har justerbare og elastiske bukseseler, trykknapper på sidene for å kunne justere størrelsen og elastiske bukseender med en justerbar stropp under foten. Både jakken og buksen har flere store reflekser for at barnet skal synes godt.
Materiale: 100 % polyester med PU-belegg
Egenskaper for Malme PU Rain Set Kids (spring 2020):
Fôr: Nei
Justering nederst på beinet: Ja
Membran: Nei
Vekt: 1074 g
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 0 stk
Vannsøyle: 3000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Bukseseler: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!