Malme PU Rain Set Unisex - ID: PL10538

Julefest
20% - KODE

UrbergMalme PU Rain Set Unisex

Størrelseguide Mer info

Mer om Malme PU Rain Set Unisex fra Urberg

Malme PU Rain Set Unisex fra Urberg er vanntett regntøy for både damer og herrer. Settet består av en jakke og bukser, begge laget av slitesterk polyester med PU-belegg som holder deg tørr i ruskevær. Jakken har en avtakbar hette som kan justeres med snøring samt trykknapper i linningene. Foran er det en YKK-glidelås med stormslå som lukkes med trykknapper. Buksen har en elastisk, justerbar midje og justerbare borrelåsbånd på bukseenden for å kunne justere størrelsen.
Lengde midten bak på jakken størrelse L: 80 cm

Materiale:
100 % Polyester med PU-belegg
Egenskaper for Malme PU Rain Set Unisex:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Nei
Justering nederst på beinet: Ja
Membran: Nei
Vekt: 992 g
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 0 stk
Vannsøyle: 3000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Nei
Bukseseler: Nei
Tapede sømmer: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!