Malmefjorden PU Parkas Men - ID: PL11132

Kupp

UrbergMalmefjorden PU Parkas Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Malmefjorden PU Parkas Men fra Urberg

Malmefjorden PU Jacket Men fra Urberg er en regnjakke for menn i slitesterk polyester med resirkulert PU-belegg og sveisede sømmer. Jakken har et tynt trikotfôr på innsiden for en optimal komfort. På framsiden er det YKK-glidelås med et beskyttende stormdeksel som lukkes med trykknapper. Jakken har også to lommer med lokk og knapp for å holde alle dine eiendeler tørre. Hetten kan justeres med snor. Urberg-logo på brystet og i hetten. 
 • YKK-glidelås
 • To vanntette lommer
 • Sveisede sømmer
 • Reflekterende Urberg-logo på brystet og på hetten
 • Justering med trykknapp i mansjettene
 • Materiale: 100% polyester med resirkulert PU-belegg
 • Vannsøyle: 5000 mm
Egenskaper for Malmefjorden PU Parkas Men:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Polyester
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnjakker

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!