Malmefjorden PU Parkas Men (Autumn 2021) - ID: PL11132-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergMalmefjorden PU Parkas Men (Autumn 2021)

Størrelseguide Mer info

Mer om Malmefjorden PU Parkas Men (Autumn 2021) fra Urberg

Malmefjorden PU Jacket Men fra Urberg er en regnjakke for menn i slitesterk polyester med resirkulert PU-belegg og sveisede sømmer. Jakken har et tynt trikotfôr på innsiden for en optimal komfort. På framsiden er det YKK-glidelås med et beskyttende stormdeksel som lukkes med trykknapper. Jakken har også to lommer med lokk og knapp for å holde alle dine eiendeler tørre. Hetten kan justeres med snor. Urberg-logo på brystet og i hetten. 
 • YKK-glidelås
 • To vanntette lommer
 • Sveisede sømmer
 • Reflekterende Urberg-logo på brystet og på hetten
 • Justering med trykknapp i mansjettene
 • Materiale: 100% polyester med resirkulert PU-belegg
 • Vannsøyle: 5000 mm
Egenskaper for Malmefjorden PU Parkas Men (Autumn 2021):
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Polyester
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnjakker

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!