Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Men's Hjelle LT Down Jacket (Autumn 2022) - ID: PL11377-C01

Billigkroken

UrbergMen's Hjelle LT Down Jacket (Autumn 2022)

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Hjelle LT Down Jacket (Autumn 2022) fra Urberg

Hjelle LT Down Jacket Men's fra Urberg er en lett dunjakke for menn som kan brukes hele året - på varme og tørre dager passer den perfekt som ytterplagg, mens kalde og våte dager gjør det til det perfekte mellomlaget under skalljakken. Jakken er fylt med RDS-sertifisert dun som gir mye varme til lett vekt. Det er to håndlommer med glidelås, elastisk i mansjettene og en justerbar kant som forhindrer kald luft i å komme inn.
 • YKK glidelås foran
 • To håndlommer med glidelås
 • Elastiske mansjetter
 • Justerbar hem
 • RDS-sertifisert dun
 • Urberg-merke i kunstskinn på ermet

Materiale: 100 % polyamid
Polstring: 90 % dun, 10 % fjær
Egenskaper for Men's Hjelle LT Down Jacket (Autumn 2022):
Justerbar fald: Ja
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Toveis glidelås: Ja
Passform: Normal
Fill power: 700 cubicinches per ounce
Vannavvisende: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Lett polstret
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Fyll: Andedun
Prosent dun: 90 %
Prosent fjær: 10 %
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Dunjakker

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!