Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Men's Isane 3-pack Bamboo Boxers - ID: PL10945

Julefest
20% - KODE

UrbergMen's Isane 3-pack Bamboo Boxers

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Isane 3-pack Bamboo Boxers fra Urberg

Isane 3-pack Bamboo Boxers Men's fra Urberg er supermyke underbukser i bambusviskose i en boksermodell for menn. Underbuksene har flate og myke flatlock-sømmer som minimerer risikoen for sprekking og i midjen er det et elastisk bånd med Urberg-logoen. Leveres i 3 pakker.
Materiale: 48 % viskose, 47 % polyester, 5 % elastan
Egenskaper for Men's Isane 3-pack Bamboo Boxers:
Midje: Medium
Materiale: Viskose
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vekt: 230 g
Kompresjon: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Undertøy

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!