Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 - ID: PL11450

Julefest
20% - KODE

UrbergMen's Lyngen Merino T-Shirt 2.0

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 fra Urberg

Menn' Lyngen Merino T-skjorte 2.0 fra Urberg er en klassisk casual t-skjorte for menn. T-skjorten er laget av myk og tynn merinoull med raglanhylse som forhindrer agner når du bruker ryggsekk. Den tradisjonelle lappen i nakken byttes mot et trykk, noe som også minimerer risikoen for ubehag når den er aktiv.
Materiale: 100 % ull
Fibre: 18,5 µm
Egenskaper for Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0:
Knepping: Nei
Materialvekt: 180 g/m2
Passform: Normal
Materiale: Merinoull
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mulesingfri ull: Ja
Glidelås: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle T-skjorter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!