Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Men's Nolby Shoes (2022) - ID: PL11383-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergMen's Nolby Shoes (2022)

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Nolby Shoes (2022) fra Urberg

Men's Nolby Shoes fra Urberg er lette tursko for menn. Skoene har en vanntett membran som forhindrer hydrogen i å trenge inn mens de lufter overflødig varme og fuktighet fra føttene. HyperGrip-sålen er designet for terrenget, og Ice Lock-funksjonen sørger for at du har et sikkert grep på isete og våte overflater. Den lette vekten og den pene designen gjør skoene til et utmerket valg under turer og dagsturer i høyt tempo.
 • Vanntett
 • Bionic Finish Eco fluorkarbonfri impregnering som avviser fuktighet og smuss
 • Forsterket tå og hæl i TPU
 • HyperGrip-såle
 • Ice Lock-teknologi gir sikkert grep på våte og isete overflater
 • Dempende mellomsåle i EVA
Egenskaper for Men's Nolby Shoes (2022):
Removable insole: Ja
Lest: Normal
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Lettvektmodell: Ja
Skafthøyde: Lav
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: Annen
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Vekt per sko: 360 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!