Men's Selje Merino-Bamboo Top (Autumn 2022) - ID: PL10764-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergMen's Selje Merino-Bamboo Top (Autumn 2022)

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Selje Merino-Bamboo Top (Autumn 2022) fra Urberg

Selje Merino-Bamboo Top Men's fra Urberg er en myk og behagelig undertrøye for herrer, laget av mulesingfri merinoull på utsiden og bambusviskose i en kontrastfarge på innsiden. Genseren har en vevd etikett med logo foran og passer som et første lag i kjølig vær.
Materiale: 47% ull, 42% viskose, 11% polyamid.
Egenskaper for Men's Selje Merino-Bamboo Top (Autumn 2022):
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mulesingfri ull: Ja
Passform: Smalt
Materiale: Merinoull
Glidelås: Nei
Vekt: 260 g
Mansjetter med tommelhull: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Overdeler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!