Men's Tyldal Fleece Jacket - ID: PL11535

Julefest
20% - KODE

UrbergMen's Tyldal Fleece Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Tyldal Fleece Jacket fra Urberg

Men's Tyldal Fleece Jacket fra Urberg er en klassisk fleecejakke for menn som passer til alle dine eventyr. Genseren har flate sømmer som minimerer risikoen for gnagsår, og den høye kragen varmes trøstende i kjølig vind.
Men's Tyldal Fleece Jacket er laget av 100 % resirkulert polyester.

Materiale: 100 % polyester
Egenskaper for Men's Tyldal Fleece Jacket:
Toveis glidelås: Nei
Rygglengde: 76 cm
Laget i: Kina
Justerbar fald: Nei
Passform: Normal
Materiale: Polyester
Bærekraft: Inneholder minst 50 % resirkulert materiale
Glidelås: Hellang
Vekt: 338 g
Hette: Nei
Antall lommer: 1 stk
Stretch: Nei
Mansjetter med tommelhull: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Mellomlagsgensere

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!