Men's Vidsel Bamboo T-shirt 2-pack - ID: vidsel_bamboo_tshirt_men

UrbergMen's Vidsel Bamboo T-shirt 2-pack

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Vidsel Bamboo T-shirt 2-pack fra Urberg

Men's Vidsel Bamboo T-Shirt 2-pack fra Urberg er et rimelig sett med to herre-t-skjorter.
Men's Vidsel Bamboo T-Shirt 2-pack fungerer like bra til fjellturen som late dager i solen. T-skjorten er laget i en myk og behagelig blanding av bambusviskose og polyester, og har litt elastan i seg for bedre form og adherens.

Materiale: 48 % viskose, 47 % polyester, 5 % elastan
Egenskaper for Men's Vidsel Bamboo T-shirt 2-pack:
Knepping: Nei
Passform: Normal
Materiale: Viskose
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Glidelås: Nei
Vekt: 360 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle T-skjorter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!