UrbergMerino Tube

Merino Tube - ID: A032486

Mer info

Mer om Merino Tube fra Urberg

En myk og komfortabel tub fra Urberg. Den er laget av 100% mulesingfri merinoull og er sydd med sømmer som ikke gnager. Merinoullens egenskaper sikrer at plagget varmer når det er kalt og føles sval når det er varmt, noe som gjør at kroppstemperaturen når et behagelig nivå. Den har også naturlige antibakterielle egenskaper slik at plagget ikke absorberer ubehagelig lukt og kan mange ganger bare luftes, i stedet for å bli vasket. Ullen sørger også for å transportere fuktighet effektivt bort fra kroppen, noe som gjør at plagget også tørker raskt.
funksjoner:
• En rekke bruksområder
• Myk og komfortabel
• God temperaturkontroll
• Naturlige antibakterielle egenskaper
• One size
• Materiale: 100% mulesingfri merinoull

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the PlanetEgenskaper for Merino Tube :
Materiale: Merinoull
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Halstørkler & Buff

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!