UrbergMicrofiber Towel 70x135 cm

  Microfiber Towel 70x135 cm - ID: A026827

  Mer info

  Mer om Microfiber Towel 70x135 cm fra Urberg

  Microfiber Towel 70x135 cm fra Urberg er et deilig frottéhåndkle med effektiv oppsugingseffekt som tørker raskt. Håndkleet er lett og tar opp lite plass, og kommer i en hendig oppbevaringspose som gjør den perfekt å ta med på turen. Materiale: 85% polyester, 15% polyamid

  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Microfiber Towel 70x135 cm:
  Mål cirka (l x b): 70x135 cm
  Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 20x13.5 cm
  Vekt: 275 g
  Urberg er klær og utstyr for friluftsliv. De er spesielt utviklet for å takle skandinaviske forhold. Vi streber etter en god kvalitet og tidløse, rimelige produkter. Alt er utviklet for deg som liker å være utendørs. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!