Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Microfiber Towel 85x150 cm - ID: PL10879

Julefest
20% - KODE

UrbergMicrofiber Towel 85x150 cm

Mer info

Mer om Microfiber Towel 85x150 cm fra Urberg

Microfiber Towel 85x150 cm fra Urberg er et behagelig frottéhåndkle med effektiv sug og som tørker raskt etter at det blir vått. Håndkleet er lett og tar veldig lite plass, samt kommer i en praktisk oppbevaringspose som gjør det perfekt å ta med på turen.
Materiale: 85 % polyester, 15 % polyamid
Egenskaper for Microfiber Towel 85x150 cm:
Laget i: Kina
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mål cirka (l x b): 85 x 150 cm
Pakkmål ca: 23 x 13,5 cm
Vekt: 370 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!