Molde Bamboo Boxer Women - ID: PL10472

20% - KODE

UrbergMolde Bamboo Boxer Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Molde Bamboo Boxer Women fra Urberg

Molde Bamboo Boxer Women fra Urberg er supermyke boksertruser for damer, laget av bambusviskose som naturlig regulerer seg etter kroppstemperaturen din – den blir varm når du er kald, og kjøler deg når du er varm. Trusene passer utmerket under intense aktiviteter siden de transporterer bort fuktighet og tørker raskt.
Materiale: 47,5 % bambusviskose, 47,5 % polyester, 5 % elastan
Egenskaper for Molde Bamboo Boxer Women:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vaskes i: 40 °C
Materiale:
Kompresjon: Nei
Flatlocksømmer: Nei
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Undertøy

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!