Molde Outdoor Boot Men's - ID: PL10831

40% - KODE

UrbergMolde Outdoor Boot Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Molde Outdoor Boot Men's fra Urberg

Molde Outdoor Boot Men's fra Urberg er lette støvler for herrer, med myk softshell på toppen og vanntett membran som holder føttene tørre og ventilerte. Støvlene er utstyrt med støtte i fothvelvingen og har en stabil gummisåle som gir høy komfort under lange skogsturer eller utendørsarbeid. Forsterkninger over tær og hæl beskytter skoene mot slitasje.
Materiale:
Softshell, PU, TPU
Fôr:
Polyester
Egenskaper for Molde Outdoor Boot Men's:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Gummi
Fôr: Polyester
Skafthøyde: 18 cm
Yttermateriale: Syntetisk
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Membran: Annen
Vekt per støvel: 455 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ufôrede Hverdagstursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!