Monocular Ma 1WP - ID: A035725

UrbergMonocular Ma 1WP

Mer info

Mer om Monocular Ma 1WP fra Urberg

Monocular Ma 1WP fra Urberg er en kikkert for alle . URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Monocular Ma 1WP:
Antirefleksbehandlet: Nei
Stativfeste: Nei
Nærgrense i meter: 2
Øyeavstand (Eye-relief): 13,6 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4 to +4
Vanntett: Ja
Forstørrelse: 8 ggr
Objektivets diameter: 32 mm
Synfelt på 1000 m avstand: 131 m
Vekt: 270 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Kikkert

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!