Mosquito Net Hammock - ID: PL10249

50% - KODE

UrbergMosquito Net Hammock

Mer info

Mer om Mosquito Net Hammock fra Urberg

Mosquito Net Hammock fra Urberg er en fleksibel hengekøye med myggnett som du enkelt kan ta med deg på tur eller eventyr!
Mosquito Net Hammock er laget av det samme slitesterke nylonet som brukes i fallskjermer og tåler en maksvekt på 180 kilo. Hengekøya har en toveis glidelås slik at du enkelt kan komme deg inn og ut av den. Når den ikke er i bruk, kan den lett brettes til en utrolig liten størrelse og legges i den fastsydde pakkeposen. Leveres med komplette karabinkroker og tau av høy kvalitet for å feste i trær.

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1 % av sin årlige omsetning til en velrenommert miljøorganisasjon. Så når du velger et produkt fra URBERG®, påtar du deg også en aktiv rolle i å bevare den fantastiske planeten vår. Les mer om 1% for the Planet

Egenskaper for Mosquito Net Hammock:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Oppheningsstropper følger med: Ja
Makslast: 180 kg
Totalvekt: 844 g
Dimensjon utvendig LxBxH: 295x117 cm
Pakkmål ca: 26x10 cm
Hovedmateriale: Nylon
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!