Mountain Trail Merino Sock 2-pack - ID: mountain_trail_merino_sock

UrbergMountain Trail Merino Sock 2-pack

Mer info

Mer om Mountain Trail Merino Sock 2-pack fra Urberg

Mountain Trail Merino Sock 2-pack fra Urberg er to par tursokker i myk merinoull og slitesterk nylon som isolerer varme og transporterer fuktighet effektivt bort. Sokkene er sikkert på plass hele dagen takket være den elastiske støtten ved ankelen.
  • Mulesingfri merinoull
  • Kan vaskes i 30 ºC og forbli som myk vask etter vask

Materiale: 56 % ull, 39 % nylon, 5 % elastan
Egenskaper for Mountain Trail Merino Sock 2-pack:
Skafthøyde: Medium
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mulesingfri ull: Ja
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Merinoull
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!