Mountain Trail Wool Sock - ID: A006900

UrbergMountain Trail Wool Sock

Mer info

Mer om Mountain Trail Wool Sock fra Urberg

Mountain Trail Wool Sock er en luksuriøst tykk strømpe av Ullfrotté. Fungerer bra med støvler, for eksempel et par skallstøvler. Disse har blitt litt av en favoritt her hos oss på Outnorth, og mange av de ansatte bruker disse sokkene som innetøfler. Strømpene består av 70% ull, 25% polyamid og 5% Lycra. Blandingen av disse materialene gir en luksuriøs varm sokk av høy kvalitet med god passform.URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Mountain Trail Wool Sock:
Skafthøyde: Mid cm
Funksjonspaneler: Nei
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Ull/Syntet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!