Myrviken Women's Boot - ID: PL10870

25% - KODE

UrbergMyrviken Women's Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Myrviken Women's Boot fra Urberg

Myrviken Women´s Boot fra Urberg er tursko for damer som passer i alle slags terreng uansett vær. Skoene har en vanntett membran som beskytter føttene mot regn og rusk mens overflødig varme ventileres. Yttersålen i HyperGrip er utstyrt med Ice Grip som gir deg et sikkert grep selv på is og våte overflater. Gummi under sålen har ulike former som minimerer risikoen for at småstein setter seg fast. Tå og hæl vender mot hverandre for et utmerket grep nedover i bakkene.
 • Vanntett membran
 • Bionic Finish Eco- behandlet overflate som avviser fuktighet og smuss
 • PFC-fri impregnering
 • HyperGrip yttersåle med ulike formede gummi
 • Ice Grip som gir et sikkert grep på is og våte overflater
 • Utmerket grep i bratte batter
 • Såle i gummi og EVA
Egenskaper for Myrviken Women's Boot:
Lest: Normal
Yttermateriale: Syntetisk
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Lettvektmodell: Nei
Skafthøyde: Medium
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: Annen
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Pigger: Nei
Vekt per sko: 450 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Fjell & Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!