Norddal Hiking Pants Men's - ID: PL10524

UrbergNorddal Hiking Pants Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Norddal Hiking Pants Men's fra Urberg

Norddal Hiking Pants Men's fra Urberg er turbukser for herrer, med Rudolf-impregnering på overflaten som avviser fuktighet og holder deg tørr i lettere regn. Buksen har elastisk stoff over baken for økt bevegelsesfrihet og glidelåser på sidene som kan åpnes for ventilasjon. Det finnes totalt fire lommer – to åpne håndlommer og to lårlommer – hvorav høyre lårlomme er utstyrt med glidelås og en innerlomme. Den venstre lårlommen har i stedet lokk og trykknapp. •Rudolf-impregnering
•Midje med strikk som kan justeres med borrelås
•Midjen lukkes med en trykknapp, krok og malje
•Belteløkker
•Knappejustering i benenden
•Urberg-logo på venstre lårlomme


Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull
Stretchstoff: 95 % polyester, 5 % elastan
Egenskaper for Norddal Hiking Pants Men's:
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Rålengde: Nei
Støvelkroker: Ja
Hovedmateriale: Bomull/Polyester
Justering nederst på beinet: Ja
Zip-off: Nei
Ventilasjon: Ja
Membran: Nei
Vindtett: Nei
Polstring: Upolstret
Antall lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Antall baklommer: 0 stk
Antall benlommer: 2 stk
Antall framlommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Turbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!