Orust Low Boot - ID: PL10788

Billigkroken
20% ekstra - KODE

UrbergOrust Low Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Orust Low Boot fra Urberg

Orust Low Boot fra Urberg er gummistøvler med lave hæler for både damer og herrer. Støvlene har lavere skaft og gjør seg best i hverdagen når du trenger pålitelig beskyttelse mot regnbyger.
Materiale: syntetisk gummi og naturgummi
Fôr: bomull
Egenskaper for Orust Low Boot:
Winter Foret: Nei
Skafthøyde: Lav
Fôr: Bomull
Skafthøyde: 16 cm
Yttermateriale: Gummi
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 510 g
Reflekser: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gummistøvler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!