Outdoor Gaiters - ID: A027952

SALG

UrbergOutdoor Gaiters

Mer info

Mer om Outdoor Gaiters fra Urberg

Outdoor Gaiters fra Urberg er et par robuste gamasjer som kan brukes både til eventyr og for hverdagen. De beskytter skoene og buksene dine mot regn, snø og smuss mens du er på farten. Justerbar spenne øverst, justerbar stropp under foten, sterk borrelåslukking og metallkrok å feste til snøringen gjør at de holdes ordentlig på plass.
Materiale øvre del: 210 D Ripstop Polyester. Vanntett opptil 1500 mm.
Materiale nedre del: 500 D holdbar ripstop nylon. Vanntett opptil 1500 mm.
Material justerbar stropp under foten: 1,1 mm tykk TPU.

XS = skostørrelse 35-37
Omkrets 40 cm
Høyde 33 cm

S = skostørrelse 38-40
Omkrets 42 cm
Høyde 34,5 cm

M = skostørrelse 41-43
Omkrets 44 cm
Høyde 36,5 cm

L = skostørrelse 44-46
Omkrets 46 cm
Høyde 38,5 cm

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Outdoor Gaiters:
Hovedmateriale: Polyester
Skafthøyde: 37 cm
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vekt: 145 g
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gamasjer

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!