Outdoor Gaiters - ID: A027952

UrbergOutdoor Gaiters

Mer info

Mer om Outdoor Gaiters fra Urberg

Outdoor Gaiters fra Urberg er et par robuste gamasjer som kan brukes både til eventyr og for hverdagen. De beskytter skoene og buksene dine mot regn, snø og smuss mens du er på farten. Justerbar spenne øverst, justerbar stropp under foten, sterk borrelåslukking og metallkrok å feste til snøringen gjør at de holdes ordentlig på plass. Materiale øvre del: 210 D Ripstop Polyester. Vanntett opptil 1500 mm.
Materiale nedre del: 500 D holdbar ripstop nylon. Vanntett opptil 1500 mm.
Material justerbar stropp under foten: 1,1 mm tykk TPU.

XS = skostørrelse 35-37
Omkrets 40 cm
Høyde 33 cm

S = skostørrelse 38-40
Omkrets 42 cm
Høyde 34,5 cm

M = skostørrelse 41-43
Omkrets 44 cm
Høyde 36,5 cm

L = skostørrelse 44-46
Omkrets 46 cm
Høyde 38,5 cm

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Outdoor Gaiters:
Hovedmateriale: Polyester
Vekt: 145 g
Skafthøyde: 36,5 cm
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gamasjer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!