Outdoor Mat - ID: A015363

UrbergOutdoor Mat

Mer info

Mer om Outdoor Mat fra Urberg

Urberg Outdoor Mat er mønstret og forsterket med polyetylen-film for ekstra isolasjon og komfort på den ene siden, og den er glatt på den andre siden. Outdoor Mat er et lett liggeunderlag som kun veier 320 gram. Funksjoner:
• Dimensjoner: 185 x 55 x 1,0 cm

• Dimensjoner sammenrullet: 17 x 55 cm
• Vekt: 320g;

• Materiale: EVA
• R-Value (S.I ..): 0,264
• R-Value (USA): 1,50
• Liggeunderlaget holdes sammen med to elastiske bånd

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Outdoor Mat:
Dimensjon utvendig LxB: 185 x 55 cm
Isolasjonsmateriale: Skum
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 55 x 17 x 17 cm
Vekt: 320 g
R-verdi (US): 1.5
Tykkelse: 1 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Andre Liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!