Outdoor Pan 49 - ID: A027967

UrbergOutdoor Pan 49

Mer info

Mer om Outdoor Pan 49 fra Urberg

Outdoor Pan 49 fra Urberg er en stekehelle som gjør matlagingen ute både mer praktisk og morsommere! Den høye kanten gjør det mye lettere å holde maten på hellen, sammenlignet med de tradisjonelle og mer flate hellene. Sett stekehellen over bålet eller fjern de avtakbare beina og legg den direkte på en gassbrenner. Smør pannen med matolje eller smørefett både ved matlaging og for vedlikehold. 49 cm i diameter og 5 cm dyp. Fungerer bra med Urberg Gas Burner.
Egenskaper for Outdoor Pan 49:
Vekt: 6000 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!