Packing Bag Set G5 - ID: PL10232

UrbergPacking Bag Set G5

Mer info

Mer om Packing Bag Set G5 fra Urberg

Packing Bag set fra URBERG® er et sett med fire slitesterke pakkeposer. Pakkeposer gjør det lettere når du er på reise, uansett om det er snakk om fotturer i fjellet eller en chartertur. Urberg pakkeposer er produsert i kraftig 210D oxford med PU-belegg på innsiden som avviser fukt og gjør dem ekstra sterke. Ytterposen er laget i samme materiale og kan brukes til småting. Alle posene lukkes lett med et polypropensnøre. Pakkeposene er 275 mm brede og 360 mm lange. Settet består av fire like poser.
Materiale: 210D oxford med polyuretanbehandlet innside, snøre av polypropylen. En pose veier 29g.

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Packing Bag Set G5:
Antall rom: 1 st
Vanntett: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 275x360 mm
Vekt: 145 g
Kompresjon: Nei
Rulleåpning: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Pakkeposer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!