Parachute Hammock G3 - ID: PL10544

Billigkroken

UrbergParachute Hammock G3

Mer info

Mer om Parachute Hammock G3 fra Urberg

Parachute Hammock G3 fra Urberg er en praktisk hengekøye som du lett kan ta med deg på reiser og eventyr!
Parachute Hammock G3 er laget av slitesterk fallskjerm-nylon og tåler en maksvekt på 180 kilo. Hengekøya kan pakkes lett sammen til en utrolig liten størrelse og legges i den fastsydde pakkeposen. Leveres med karabinkroker av høy kvalitet og liner for feste til trær.
Egenskaper for Parachute Hammock G3:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Oppheningsstropper følger med: Ja
Makslast: 180 kg
Totalvekt: 582 g
Dimensjon utvendig LxBxH: 295x120 cm
Pakkmål ca: 26x10 cm
Hovedmateriale: Nylon
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!