Picnic-set - ID: Utflyktspaket

UrbergPicnic-set

Mer info

Mer om Picnic-set fra Urberg

Picnic-set fra Urberg er en termokopp for alle . Food And Soup 480

Food And Soup 480 är en mattermos från Urberg med dubbla väggar i rostfritt stål och lock i silikon som håller varm mat varm och kall mat kall längre.

  • Dubbla väggar i rostfritt stål 304
  • Lock i PP och silikon med spegelblank metall på utsidan
OBS! Kan ej diskas i diskmaskin.

Classic Coffee Mug

Classic Coffe Mug från Urberg är en termosmugg med dubbla väggar och lock i silikon. Muggen håller varm dryck varm och kall dryck kall längre!
  • Dubbla väggar i rostfritt stål 304
  • Lock i PP och silikon för att enkelt ta med drycken på språng
URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Termokopper

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!