Pine - ID: PL10366

15% - KODE

UrbergPine

Mer info

Mer om Pine fra Urberg

Pine er en svært slitesterk ryggsekk fra Urberg som passer til hverdag og friluftsliv. Ryggsekken er laget av et slitesterkt materiale med vannavvisende egenskaper og har mange lommer der du får plass til eiendelene dine, og innvendig finnes det også en lomme til laptopen din. Ryggpanelet er forsterket med luftig EVA for en myk og behagelig følelse.
Materiale: 500 D-presenning
SBS-nylonglidelås
Egenskaper for Pine:
Fits laptop/tablet size: 16 "
Kjønn: Unisex
Pakkevolum: 25 L
Vekt: 970 g
Yttermål cirka (b x d x h): 25x16x48 cm
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Glidelås
Laptoplomme: Ja
Organizer: Nei
Integrert regntrekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsryggsekker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!