Polar Kid's Boot - ID: PL10785

UrbergPolar Kid's Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Polar Kid's Boot fra Urberg

Polar Kid's Boot fra Urberg er varme og komfortable vinterstøvler for barn, med en ventilerende membran som slipper ut fuktighet fra føttene samtidig som det gjør støvlene vanntette. Den myke og fleksible skaftet har en snøring ved åpningen som forhindrer at snø og fuktighet kommer inn.
Såle: TPR-gummi som gir godt grep på snø og is
Fôr: Syntetisk stoff + TPU-membran som gir statisk vanntetthet i 4 timer samtidig som fuktighet fra innsiden ventileres ut
Yttermateriale: Nylon for lang holdbarhet og slitestyrke samt PU-forsterket nederdel som beskytter foten
Egenskaper for Polar Kid's Boot:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Nylon
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Varmfôrede: Ja
Membran: Annen
Vekt per støvel: 360 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!