Premium Tarp G2 - ID: PL10213

UrbergPremium Tarp G2

Mer info

Mer om Premium Tarp G2 fra Urberg

Premium Tarp G2 er en svært nyttig tarp. De 10 festepunktene med tilhørende tau gir mulighet for mange forskjellige måter å sette den opp på. Alle festepunkter er kraftig forsterket, og i tillegg til maljer er det også løkker av vevde bånd. Tarpen kan festes i trær eller brukes med stenger/staver/pinner.

• Refleksdetaljer i linjene
•Pakkepose medfølger
• Merk: Ingen stenger eller stenger er inkludert

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Premium Tarp G2:
Dimensjon utvendig LxB: 360 x 360 cm
Totalvekt: 1231 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 35,5 x 16,5 x 16,5 cm
Ytterteltduk: Polyester
Tykkelse ytterteltduk: 75 D
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!