Professional Tripod + Spotting Scope - ID: packtripodspottingscope

UrbergProfessional Tripod + Spotting Scope

Mer info

Mer om Professional Tripod + Spotting Scope fra Urberg

Professional Tripod is a stable camera tripod on three legs from Urberg. The legs are adjustable and has a rotatably and tiltable head. 20-60x80 Spotting Scope from Urberg is a bright spotting scope with big 27 mm eyepiece, big 80 mm objective, Bak-4 prisms and Anti-reflective coated. Wide Band lenses for natural image. Filled with nitrogen gas to prevent condensation.
Tripod:
Max height: 170 cm
Minimum height: 62 cm
Folded: 75 cm
Weight capacity: 4 kg

Spotting Scope:
 • Front lens diameter: 105 mm
 • Prisms: BaK-4
 • Porro prism
 • Removable eyepiece
 • Filled with nitrogen gas to prevent condensation
 • Waterproof
 • 410x105x210 mm

Egenskaper for Professional Tripod + Spotting Scope:
Vann beskyttelse: Ja
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Antirefleksbehandlet: Ja
Stativfeste: Ja
Nærgrense i meter: 5
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4D+4D
Øyeavstand (Eye-relief): 21-15 mm
Vanntett: Ja
Forstørrelse: 20-60 x
Objektivets diameter: 80 mm
Synfelt på 1000 m avstand: 39-19 m
Vekt: 3645 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Kikkert

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!