Rogen 2 Person Cookware - ID: PL10515

UrbergRogen 2 Person Cookware

Mer info

Mer om Rogen 2 Person Cookware fra Urberg

Rogen 2 Person Cookware fra Urberg er en stekepanne og en kasserolle i hardanodisert aluminium som er perfekt å ta med på turen. Håndtakene er sammenleggbare, og du kan pakke kasserollen og stekepannen sammen i hverandre slik at de opptar mindre plass i oppakningen. Dette er inkludert i pakken:
•0,8 liter kasserolle som måler 14,6x7,5 cm
•Stekepanne med 15 cm diameter og høyde på 4,2 cm
•1 lokk

Egenskaper for Rogen 2 Person Cookware:
Materiale: Hardanodisert aluminium
Vekt: 423 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!