Rogen Hiking Mat - ID: PL11462

UrbergRogen Hiking Mat

Mer info

Mer om Rogen Hiking Mat fra Urberg

Rogen Hiking Mat fra Urberg er et liggeunderlag som passer til vandring.
Egenskaper for Rogen Hiking Mat:
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 180 x 50 cm
Isolasjonsmateriale: Celle skum
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vekt: 175 g
R-verdi: 1,06
Tykkelse: 0,7 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Andre Liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!