Rogen Outdoor Boot Men's - ID: PL10627

UrbergRogen Outdoor Boot Men's

Mer info

Mer om Rogen Outdoor Boot Men's fra Urberg

Rogen Outdoor Boot Men's fra Urberg er stabile støvler for herrer, utstyrt med membran som tåler fuktighet og som sørger for at du har tørre føtter hele dagen. Forsterkninger over hælen og ved tærne gir ekstra slitestyrke og forlenger holdbarheten under skogsturer eller dagsturer i alle slags terrenger. Yttersåle: gummi + EVA
Fôr: polyester
Yttermateriale: polyester + PU
Membran: TPU
Egenskaper for Rogen Outdoor Boot Men's:
Removable insole: Nei
Yttersåle: Gummi
Fôr: Polyester
Skafthøyde: 19,5 cm
Yttermateriale: Polyester
Membran: Other
Vekt per støvel: 910 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ufôrede Hverdagstursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!