Rubine Backpack - ID: PL10791

40% - KODE

UrbergRubine Backpack

Mer info

Mer om Rubine Backpack fra Urberg

Rubine Backpack fra Urberg er en moderne ryggsekk med et flott melert stoff, lærdetaljer og en stor åpning som rulles sammen og lukkes med en forseggjort metallspenne. Innvendig finnes det et laptoprom og flere lommer for alle de småtingene du trenger hver dag til og fra jobb eller skole.
Rubine Backpack har polstrede meshpaneler på ryggplaten som gjør den mer behagelig å bære og skaper en lufteåpning mellom ryggen og ryggsekken. Justerbare skulderstropper med behagelig polstring og justerbar bryststropp.
•To laptoprom som har plass til laptoper på 13" og 15,3"
•Materiale: 600D melert PU-stoff med lærdetaljer


URBERG® har forpliktet seg til å donere 1 % av sin årlige omsetning til en velrenommert miljøorganisasjon. Så når du velger et produkt fra URBERG®, påtar du deg også en aktiv rolle i å bevare den fantastiske planeten vår. Les mer om 1% for the Planet

Egenskaper for Rubine Backpack:
Kjønn: Unisex
Fits laptop/tablet size: 15 "
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Pakkevolum: 20 L
Yttermål cirka (b x d x h): 30 x 15 x 45 cm
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Rulletopp
Laptoplomme: Ja
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsryggsekker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!