Rubine Eco Pro - ID: PL10792

UrbergRubine Eco Pro

Mer info

Mer om Rubine Eco Pro fra Urberg

Rubine Eco Pro fra Urberg er en stilig hverdagsryggsekk i retrostil. Ryggsekken er laget av resirkulerte materialer med en vannavvisende overflate som tåler regn og rusk. Innvendig finnes det flere smarte lommer til laptop, nettbrett og tilbehør. •Retrostil
•Laget av resirkulerte materialer
•100 % RPET-melange
•SBS-nylonglidelåser
•EVA-ventilerende ryggsystem

Egenskaper for Rubine Eco Pro:
Kjønn: Unisex
Pakkevolum: 32 L
Vekt: 820 g
Yttermål cirka (b x d x h): 33,5 x 15 x 44 cm
Avtakbart hoftebelte: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Rulletopp
Laptoplomme: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsryggsekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!