Rubine Urban Backpack - ID: PL11079

UrbergRubine Urban Backpack

Mer info

Mer om Rubine Urban Backpack fra Urberg

Rubine Urban Backpack er en hverdagssekk fra Urberg med stilig retro design. Sekken er laget av et slitesterkt materiale med en vannavvisende overflate som beskytter sekken din. Innvendig er det flere rom, og plass til din bærbare pc eller andre elektroniske enheter. Bakplaten og skulderstroppene er polstret for å gi høy komfort når du er på farten.
 • 21 L
 • Størrelse: 49 x 28 x 14 cm
 • Vekt: 0,7 kg
 • Materiale: 600D Melange / PU
 • SBS nylon glidelås
 • Polstrede og justerbare skulderstropper
 • Polstret bakplate
Egenskaper for Rubine Urban Backpack:
Kjønn: Unisex
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Pakkevolum: 21 L
Vekt: 700 g
Yttermål cirka (b x d x h): 28x14x49 cm
Hoftebelte: Nei
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Rulletopp
Laptoplomme: Ja
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsryggsekker

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!