Sala Shirt - ID: A031955

UrbergSala Shirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Sala Shirt fra Urberg

Sala Shirt fra Urberg er en utrolig myk herreskjorte med flanell-følelse, laget i en bambusmiks. Det gjør skjorten lett og luftig samtidig som den tilpasser seg kroppens varme. Den er også naturlig anti-bakteriell og mild mot sensitiv hud. Perfekt for daglig bruk og reiser! Sala Shirt har to brystlommer og ermer kan brettes opp og festes med knapp. To ekstra knapper medfølger. Vid passform.

Materiale: 48% bambus, 44% polyester, 8% bomull

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Sala Shirt:
Knepping: Lang knepping
Materiale: Bambus
Ventilasjon: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Skjorter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!