Sandviken Kid's Rain Set - ID: A028331

UrbergSandviken Kid's Rain Set

Størrelseguide Mer info

Mer om Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg

Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg er varmfôrede regnklær for barn produsert i et vanntett PU-materiale. Den øvre delen av regnsettet har et mykt og varmende fleecefôr i tillegg til to håndlommer og en avtagbar hette. Buksene har bib i fleece med justerbar borrelås på skuldrene og innvendig fleecefôr hele veien ned til buksekanten. Justerbar strikk under foten og en lang glidelås på midten foran for enkel av- og påkledning.
Yttertøy: 100% polyester PU
Fôr 100% polyester
Fyll: 100% polyester

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Sandviken Kid's Rain Set:
Justering nederst på beinet: Nei
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Syntetisk
Vekt: 1075 g
Hovedmateriale: PU/Polyuretan
Fôr: Varmfôrede
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 2 stk
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Bukseseler: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!