Sandviken Kid's Rain Set - ID: A028331

UrbergSandviken Kid's Rain Set

Mer info

Mer om Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg

Sandviken Kid's Rain Set fra Urberg er varmfôrede regnklær for barn produsert i et vanntett PU-materiale. Den øvre delen av regnsettet har et mykt og varmende fleecefôr i tillegg til to håndlommer og en avtagbar hette. Buksene har bib i fleece med justerbar borrelås på skuldrene og innvendig fleecefôr hele veien ned til buksekanten. Justerbar strikk under foten og en lang glidelås på midten foran for enkel av- og påkledning.
Yttertøy: 100% polyester PU
Fôr 100% polyester
Fyll: 100% polyester

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Sandviken Kid's Rain Set:
Justering nederst på beinet: Nei
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Syntetisk
Vekt: 1075 g
Hovedmateriale: PU/Polyuretan
Polstring: Varmt polstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 2 stk
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Bukseseler: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!