Selbu Padded Jacket Men - ID: PL11136

UrbergSelbu Padded Jacket Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Selbu Padded Jacket Men fra Urberg

Selbu Padded Jacket Men fra Urberg er en varm jakke for herrer som passer til dine fritidsaktiviteter.
Materiale: 100% polyester
Egenskaper for Selbu Padded Jacket Men:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Varmt polstret
Hette: Fast
Antall lommer: 3 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Pit zips: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Høstjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!