Selje Merino-Bamboo Balaclava - ID: PL10768

UrbergSelje Merino-Bamboo Balaclava

Mer info

Mer om Selje Merino-Bamboo Balaclava fra Urberg

Selje Merino-Bamboo Balaclava fra Urberg er en myk og varm finlandshette med merinoull på utsiden og behagelig bambusviskose på innsiden nærmest huden. Utside: 100 % mulesingfri merinoull
Innside: 100 % bambusviskose
Egenskaper for Selje Merino-Bamboo Balaclava:
Materiale: Merinoull
Membran: Nei
Ventilert: Nei
Vindtett: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Luer & Skjerf

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!