Selje Merino-Bamboo Gloves - ID: PL11250

30% - KODE

UrbergSelje Merino-Bamboo Gloves

Mer info

Mer om Selje Merino-Bamboo Gloves fra Urberg

Selje Merino-Bamboo Gloves fra Urberg er tynne fingervotter i en myk blanding av merinoull og bambusviskose. Disse passer perfekt under tykkere skallvotter for å isolere mot kulde.
  • Mulesingfri merinoull
  • Bambusviskose

Materiale: 100% ull
Materiale 2: 100% viskose
Egenskaper for Selje Merino-Bamboo Gloves:
Hanskemodell: Femfingerhanske
Innside: Ufôret
Fôr: Syntetisk
Avtagbart fôr: Nei
Yttermateriale: Merinoull
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!