Selje Merino-Bamboo Set Men's - ID: selje_merino-bamboo_set_men

UrbergSelje Merino-Bamboo Set Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Selje Merino-Bamboo Set Men's fra Urberg

Selje Merino-Bamboo Set Men's fra Urberg er et undertøysett for herrer .
Selje Merino-Bamboo Top Men's fra Urberg er en myk og behagelig undertrøye for herrer, laget av mulesingfri merinoull på utsiden og bambusviskose i en kontrastfarge på innsiden. Genseren har en vevd etikett med logo foran og passer som et første lag i kjølig vær.

Selje Merino-Bamboo Pants Men's fra Urberg er myke og behagelige undertøysbukser for herrer, laget av mulesingfri merinoull på utsiden og bambusviskose i en kontrastfarge på innsiden. Buksen har strikk i livet som er utstyrt med Urberg-logoen. Bruk Selje Merino-Bamboo Pants som et første lag i kjølig vær.

Utside: 100% ull.
Innside: 100% viskose
Egenskaper for Selje Merino-Bamboo Set Men's:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passform: Normal
Beinlengde: Full Length
Materiale: Merinoull
Glidelås: Nei
Mansjetter med tommelhull: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!