Shine Kid's Shoe - ID: PL10810

UrbergShine Kid's Shoe

Størrelseguide Mer info

Mer om Shine Kid's Shoe fra Urberg

Shine Kid's Shoe fra Urberg er vanntette hverdagssko for barn, med membran som holder føttene tørre samtidig som fuktighet ventileres ut. Skoene har elastisk snøring og borrelåsbånd som gjør det lettere for små hender å ta dem av og på. Såle: TPR-gummi for godt grep under alle værforhold
Fôr: Syntetisk stoff + TPU-membran for statisk vanntetthet i 4 timer samtidig som fuktighet fra innsiden ventileres ut
Yttermateriale: Polyester + PU-forsterkninger for lang holdbarhet og beskyttelse
Egenskaper for Shine Kid's Shoe:
Yttermateriale: Syntetisk/Gummi
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: Other
Vekt per sko: 300 g
Reflekser: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagssko & Sneakers

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!