Single Wall 500 ml - ID: PL10139

UrbergSingle Wall 500 ml

Mer info

Mer om Single Wall 500 ml fra Urberg

Single Wall 500 ml fra Urberg er en flaske i rustfritt stål for kalde drikker. Flasken har en stor åpning med en skrukork som er lett å drikke ut av. Tåler ikke oppvaskmaskin
Egenskaper for Single Wall 500 ml:
BPA-fri: Ja
Isolert: Nei
Enhåndsåpning: Nei
Vekt: 154 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Rustfritt stål utvendig: Ja
Volum: 500 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Vannflasker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!