Single Wall 500 ml - ID: PL11642

Julefest
20% - KODE

UrbergSingle Wall 500 ml

Mer info

Mer om Single Wall 500 ml fra Urberg

Single Wall 500 ml er en vannflaske i rustfritt stål fra Urberg. Flasken har en skrukork med håndtak som gjør det enkelt å ta med seg på turer, turer og hverdagsopplevelser.
Egenskaper for Single Wall 500 ml:
BPA-fri: Ja
Laget i: Kina
Diameter x høyde: 69 x 195 mm
Åpningens diameter: 45 mm
Isolert: Nei
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Enhåndsåpning: Nei
Vekt: 149 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Rustfritt stål utvendig: Ja
Volum: 500 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Vannflasker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!