Single Wall 700 ml - ID: PL11177

20% - KODE

UrbergSingle Wall 700 ml

Mer info

Mer om Single Wall 700 ml fra Urberg

Single Wall 700 ml fra Urberg er en flaske som passer til vandringen.
Egenskaper for Single Wall 700 ml:
BPA-fri: Ja
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Diameter x høyde: 69 x 260 mm
Åpningens diameter: 44 mm
Isolert: Nei
Enhåndsåpning: Ja
Vekt: 150 g
Rustfritt stål innvendig: Ja
Rustfritt stål utvendig: Ja
Volum: 700 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Vannflasker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!